Kauno bendruomenių centrų asociacija

Pildykite anketą ir dalyvaukite MES BENDRUOMENĖ konkurse

„Mes – bendruomenė“ – jau aštuntus metus vykstantis iniciatyvų konkursas, skirtas prisidėti prie visos Lietuvos bendruomenių, kuriant alternatyvias edukacijos, laisvalaikio ir pramogų erdves, didinant neformalaus mokymosi ir užimtumo galimybes bei vystant edukacijos, kultūros, sporto infrastruktūrą. Šis konkursas skirtas bendruomenes vienijančioms (nevyriausybinėms, ne pelno siekiančioms) organizacijoms.

Pildykite anketą iki balandžio 3 d. ir gaukite iki 10 tūkst. eurų savo projekto finansavimui.

Registracijos anketa: https://www.maxima.lt/mes-bendruomene/registracijos-anketa

 Programoje gali dalyvauti pelno nesiekiančios organizacijos, turinčios juridinio asmens statusą, esančios paramos gavėjomis pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą ir įrodančios, jog yra pajėgios finansiškai prisidėti prie projekto įgyvendinimo mažąja investicijų dalimi (30 proc. reikalingų lėšų). Viena organizacija gali teikti tik vieną paraišką. Lietuvos savivaldybių administracijos dalyvauti konkurse gali tik teikdamos bendrą paraišką su kitomis ne pelno siekiančiomis organizacijomis. Savivaldybės administracija gali teikti tik vieną paraišką su viena organizacija.

Paramos gavėju gali būti juridiniai asmenys, turintys teisę gauti paramą pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą. Išsamią informaciją dėl paramos gavėjos tatuso suteikimo galima rasti Valstybės įmonės registrų centro internetinėje svetainėje.

Konkurso paraiška nėra sudėtinga, ją reikia pateikti internetinėje svetainėje: https://www.maxima.lt/mes-bendruomene, bet ji turi būti užpildyta aiškiai, tvarkingai ir lietuvių kalba. Būtina pateikti visą prašomą informaciją.

Visi konkurso dalyviai turi įrodyti, jog yra pajėgūs finansiškai prisidėti prie projekto įgyvendinimo mažąja investicijų dalimi, t. y. bent 30 proc. projektui įgyvendinti reikalingų lėšų. Tokios dalies nepadengia „Maximos“ skiriama parama.

Konkurso dalyviai, pildydami paraišką, turi pateikti trumpą projekto aprašymą (iki 500 spaudos ženklų).

Projekto aprašyme svarbu paminėti šiuos punktus:

  • Trumpai pristatyti projektą vykdysiančią organizaciją.
  • Papasakoti apie projekto viziją.
  • Atsakyti kokią pridėtinę vertę projektas kuria jūsų bendruomenei.

 

 

2022-03-07

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple