Kauno bendruomenių centrų asociacija

KBCA tarybos posėdis

Kovo 16 d. įvyko KBCA tarybos posėdis, kuriame dalyvavo visi 5 tarybos nariai. Posėdžio metu buvo svarstyti 3 klausimai: Asociacijos Narsiečių bendruomenė išstojimo patvirtinimas, KBCA veikla 2022 m. ir kiti klausimai (dėl pagalbos Ukrainos pabėgėliams ir pateikti posėdžio metu).

Posėdyje buvo apsvarstytas ir patvirtintas asociacijos Narsiečių bendruomenė išstojimo prašymas. Asociacija nepateikė jokių priežasčių, kodėl išstojo, todėl pirmininkas Ramūnas Navickas daugiau komentuoti negali. Posėdžio metu apsvarstyta šiųmetinė KBCA veikla, planai, pagalba atvykstantiems ukrainiečiams Kaune ir seniūnijose. Jokių programų, kuriomis būtų finansuojamos savivaldybių asociacijos nėra paskelbta, nėra ir SADM finansavimo programų NVO sektoriui skelbimo, dėl susiklosčiusios tarptautinės situacijos šiaiss metais neaiški programų skelbimo data.

KBCA tarybos nariai sutarė, kad artimiausiu metu bandysime organizuoti arba gyvai, arba nuotoliniu būdu Pilietinio pasipriešinimo bazinius užsiėmimus, pasitelkus Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie KAM specialistus.

KBCA taryba pažymėjusi, kad mūsų bendruomenių centrų nariai Aleksote, Panemunėje, Romainiuos, Lampėdžiuose ir kitur yra priėmę ukrainiečius pabėgėlius į šeimas ir aktyviai dalyvauja organizuojant pagalbą ir paramą Ukrainai, nutarė paruošti kreipimąsi mūsų bendruomenių centrus su prašymu susitelkti teikiant pagalbą ukrainiečiams karo pabėgėliams.

Visa informacija apie pagalbą ukrainiečiams Lietuvoje ir Kaune yra įkelta į www.kbca.lt bei facebook'o Kauo bendruomenių centrų asociacija profilį.

 

KBCA informacija

2022-03-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple