Kauno bendruomenių centrų asociacija

Šv. Rokas Panemunėje ir Panemunės šventė

Rugpjūčio 20 d., subatos pavakare, 17.30 val., Panemunės bendruomenė kviečia į Panemunės šv. Roko atlaidus ir Panemunės šventę.

Panemunės bažnyčios šventoriuje šventinsime tautodailininko Teresiaus sukurtą kryžių. O jau 18 val. rinksimės klebono gaspadinės sode klausytis Jūratės Svidinskienės retro ansamblio ,,Randevu" programos - ,,Nepamirštamas tango". Meilės posmus skaitys mūsų nepakartojamas, nuostabaus balso skaitovas Vilius Kaminskas.

Šventės globėja ir ilgametė mūsų rėmėja, dabar jau Seimo narė ir geriausios finansų ministerės nominaciją gavusi Gintarė Skaistė.
Rugpjūčio 21 d., sekmadienį, vyks šv. Roko atlaidai. Šv.Mišios 12 val., mišias aukos prelatas Vytautas Vaičiūnas. O jau 13.30 val. sugužėsime vėl į Klebono gaspadinės sodą . Mus sveikins garbūs svečiai, koncertuos raudondvariškiai Giedriaus Paškevičiaus vadovaujami šių metų ,,Akacijų Alėjos" grandai grupė ,,Vitražai", klausysimės melodingų Algio Svidinsko ir kitų autorių kūrinių. Džiugins nuolatiniai mūsų prieteliai, šaunioji Batniavos vaikų kapela ,,Karklynėlis" (vad.Regina Aleknienė), Sargėnų - Vytėnų ansamblis ,,Šlamutis", aktyvieji dainorėiai iš Vaišvydavos ,,Garšvės". Žada atvykt garsūs Maletiškių armonikieriai ir pats Kęstutis Kuzmickas.
Šventę ves geriausias Lietuvos tautiškų renginių vedėjas, šmaikštusis Antanas Laurinkevičius.

Smulkesnė programa - skelbime.

Panemunės bendruomenės informacija.

2022-08-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple