Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lampėdžių bendruomenės centras kviečia į mediacijos mokymus

Mediacija – tai galimybė, neutralaus tarpininko pagalba, išspręsti ginčą taikiai  ir taip, kaip norisi patiems. Šiame procese nereikia įrodinėti, kas teisus, kas kaltas, nes ieškoma abiem pusėms tinkamiausio sprendimo. Nuo 2020 m. sausio 1 d. Lietuvoje mediacija yra privaloma, sprendžiant šeimos ginčus (nutraukiant santuoką, pasidalijant turtą ir skolas, priteisiant išlaikymą vaikams ar nustatant bendravimo su jais tvarką,). Metodas taip pat naudojamas siekiant taikiai išspręsti ginčus tarp kaimynų, autoįvykių dalyvių, nesutarimuose su darbdaviais, verslo partneriais, kreditoriais dėl skolų atidėjimo ir pan.

2022 m. lapkričio 21 d. 18.30 val. kviečiame dalyvauti Lampėdžių bendruomenės centro organiuojamoje paskaitoje “Mediacijos metodo taikymo galimybės”.

Paskaitoje bus pristatomas  mediacijos metodas ir diskutuojama apie galimybes taikyti jo principus bendruomenėje.

Lauksime visų, norinčių sužinoti apie šį alternatyvų teismui konfliktų sprendimo metodą ir  galimybes jį taikyti įvairiose gyvenimo situacijose siekiant taikiai ir efektyviai išspręsti įvairaus pobūdžio konfliktus.

Mediacijos metodą Lampėdžų bendruomenei pristatys mediatorės Asta Sabaliauskienė ir Vaida Valčiukaitė.

Paskaita vyks Vytauto g. 10.

Paskaita organizuojama vykdant Lampėdžių bendruomenės centro projektą, finansuojamą SADM priemonės "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2022" lėšomis.

 

Lampėdžių BC informacija.

2022-11-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple