Kauno bendruomenių centrų asociacija

Koncertas parko bibliotekoje "Draugystė sušildo širdis"

Bendruomenės centras "Girstupio slėnis" gruodžio 8 d. pakvietė į bendrą lietuvių ir ukrainiečių atlikėjų koncertą "Draugystė sušild širdis". Renginys įvyko Parko bibliotekoje (P. Lukšio g. 60). Renginyje dalyvavo Kovo 11-osios Akto signataras, diplomatas VLADIMIR JARMOLENKO. BC "Girstupio slėnis labai nuoširdžiai ir aktyviai bendradarbiauja ir rūpinasi ukrainiečiais karo pabėgėlais, kviečia juos į renginius, ekskusijas ir susitikimus.

Šiame renginyje - koncerte kartu su jais - Sergejumi Drozdovu (gitara) ir Irina Drozdova, poete Irina, skaitovu Artiomu Chyzh, kūrinius iš filmo "Muzikos garsai" ir kalėdines giesmes dainavo Juozo Naujalio muzikos gimnazijos auklėtiniai, gražų šokį atliko mažoji šokėja iš Ukrainos.

Labai jautriai apie karą, apie lietuvių ir ukrainiečių istorines sąsajas, išgyvenimus, pagalbą fronyui ir pagarbą tautai ir jos kariams kalbėjo Kovo 11-osios Akto signataras, diplomatas VLADIMIR JARMOLENKO. Pats būdamas ukrainietis, jis labai nuoširdžiai palaiko ukrainiečių siekį pabaigti šį karą ir visokeriopai skatina ne tik piliečių, bet ir Lietvos pagalbą kovojančiai tautai.

Renginį vedė Eigulių BC pirmininkas Vilius Kaminskas, jam talkino "Girstupio slenio" pirmininkė Virgilija Randienė.
Džiugu, kad renginys sulaukė gausaus žiūrovų būrio, kurie nesiskirstė ir po renginio. Prie arbatos ir kavos puodelio vyko gyvos diskusijos ir pokalbiai.

Dėkojame rengėjui bendruomenės centrui „Girstupio slėnis“ ir jo partneriui - Eigulių bendruomenės centrui.

Renginys finansuojamas pagal SADM programos "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2022" projektą "Čia mano namai".

2022-12-02

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple