Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lampėdžių dviračių turnyras

Sekmadienį, rugsėjo 24 d., lampėdiškiai ir gausus būrys miesto svečių rinkosi išbandyti jėgas vaikų ir tėvelių orientacinėse dviračių varžybos ( apie jas skėlbėme ir mūsų tinklapyje). Geras oras ir gera nuotaika subūrė ypač gausų būrį dveiratininkų - šeimų, jaunimo ir senjorų.Jau tradiciniu tampančiame, turnyre dalyvavo net 17 skambiai pasivadinusių dviratininkų komandų:
1. “Nakties siutas”
2. “Širdelės”
3. “Andriuškevičiai”
4. “RLGK UNITED”
5. “Komanda T”
6. “Miško deivės”
7. “Cepakai”
8. “Voverytės su Černiauskais”
9. “Dviratininkai”
10. “KAZALE”
11. “Jonas”
12. “5BAIKERS”
13. “Konkorėžiai”
14. “3,2,1”
15. “ALFA”
16. “Du berniukai”
17. “Mama ir tėtis”
Komandos startavo viena po kitos kas minutę. Dalyvių laukė ilga vienuolikos kilometrų trasa su septyniomis stotelėmis, tad paplušėti teko nuoširdžiai. Finišavus dalyviai gavo atminimo dovanas. Varžybų nugalėtojais tapo ir prizines vietas užėmė: III-ioji vieta atiteko komandai “Dviratininkai” , II-ąją iškovojo “ALFA” komanda, kuri pernai tapo čempionais, o I-oji vieta ir šių metų nugalėtojų titulas atiteko šaunių penkių moksleivių “5BAIKERS” komandai, kurios du dalyviai Jonas su Jurgiu padėjo surinkti trasos punktus iš tolimiausių trasos taškų jau pasibaigus visoms varžyboms po apdovanojimų.
Varžybų organizatoriai labai džiaugiasi dalyvių gausa ir aktyvumu. Dar gerokai prieš startą komandos jau rinkosi Lampėdžiuose, registravosi, šnekučiavosi, kūrė varžymosi planus. Rugsėjis šiemet lepina orais, tad šis sekmadienis labai tiko aktyviam poilsiui su šeima ir draugais. Tarp dalyvių buvo nemaža dalis dalyvavusių praeitų metų varžybose, tai rodo jog aktyvus poilsis ir sportas yra svarbi tiek Lampėdžių, tiek Kauno gyventojų vertybė. Organizatoriai labai tuo džiaugiasi, sako nuoširdų Ačiū visiems dalyvavusiems ir kviečiame jau į kitų metų varžybas! Dėkojame LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijai už renginio finansavimą.
Lampėdžių bendruomenės centro informacija, nuotraukos Lauros Bulkevičienės. Daugiau nuotraukų čia.

2023-09-28

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple