Kauno bendruomenių centrų asociacija

Skambus Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro gimtadenis

Prancūzų rašytojas Fransua de Larošfuko yra pasakęs "Nuoširdžiai girti gerus darbus - tai panašu kaip ir prisidėti prie jų darymo".
Šiais žodžiais Kauno m. savivaldybės visuomeninė patarėja, savivaldybės tarybos narė ir LR Seimo narių Aurelijaus Verygos patarėja ir Astos Kubilienės padėjėja Vaida Pranarauskaitė pradėjo savo sveikinimą spalio 22 d. Kauno Kultūros centre savo dvidešimtmetį švenčiančiam Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centrui.
"Tad šiandien kartu su pilnutėlėje Kauno kultūros centro salėje sėdinčiais žmonėmis pasidžiaugėme Sargėnų-Vytėnų bendruomenės centro padarytų darbų gausa. Jau dvidešimt metų bendruomenės nariai aktyviai dalyvauja Kauno miesto visuomeniniame ir kultūriniame gyvenime: glaudžiai bendradarbiauja su jaunąja karta, koncertuoja globos namuose ir įvairiuose renginiuose, suburia ir palepina dovanomis senjorus, sukviečia vietos gyventojus į svarbių valstybinių švenčių minėjimą".
Sekmadienį kartu su SLSA universiteto rektoriumi Vidmantu Budriu ir prorektoreRima ČepurnienėbeiKbca Kaunaspirmininku prof. Ramūnu Navicku ir administratoreMarija Bindokaiteir Aleksoto bendruomenės centro atstoveLiukrecija Navickienenuoširdžiai pasveikinome visą gausią Sargėnų - Vytėnų bendruomenę ir palinkėjome energijos, sveikatos bei sėkmės sulaukiant 5x20 metų jubiliejaus!
Seimo nario Vytauto Juozapaičio padėjėja Liukrecija Navickienė sargėniškius sveikino ne tik Aleksoto BC vardu, bet ir perdavė Seimo nario sveikinimą Sargėnų ir Vytėnų BC ir jos pirmininkei Danutei Teišerskienei ir nuoširdžią padėką už aktyvią bendruomeninę veiklą
O už gebėjimą burti, įkvėpti ir sėkmingai vadovauti gerbiamai pirmininkeiDanutei TeiserskieneiSeimo narioAurelijus Verygavardu V. Pranarauskaitė įteikė Seimo medalį.
Nuotaikingus muzikinius sveikinimus siuntė SLSA choras "Gimtinė" (vadovasMindaugas Šikšnius), Sargėnų ir Vytėnų BC kapela "Šilas" (vadovas Antanas Murauskas) ir vokalinis- instrumentinis ansamblis "Šlamutis" (vadovasJuozas Gricius).
Aidint griausmingiems plojimams, buvo padėkota ir Kauno miesto savivaldybei už suteiktą galimybę koncertuoti ir taip pradžiuginti gausiai lietingą popietę susirinkusius kauniečius.
Sargėnų ir Vytėnų BC savo gimtadienį pažymėjo ir spalio 21 d. renginyje, skirtame pagerbti senjorus. Jame pirmininkė D. Teišerskienė pasveikino ir išdalino dovanas bendruomenės aktyviausiems ir ilgamečiams nariams, papasakojo apie pirmuosius ansamblio "Šlamutis" ir "Šilas" vadovus. Vakarą vainikavo abiejų muzikinių kolektyvų koncertas. 
Vaidos Pranarauskaitės ir KBCA informacija ir nuotrauka. Daugiau nuotraukų yra čia.

2023-10-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple