Kauno bendruomenių centrų asociacija

Vilijampolės bendruomenės centro "Veršva" 20-metis

Lapkričio 16 d. Vilijampolės bendruomenės centras "Veršva" skambiai pažymėjo savo veiklos dvidešimtmetį. UAB "Pirmo žingsnio" salėje gausiai susirinko ne tik bendruomenės centro nariai, bet ir svečiai iš kitų bendruomenės centrų, vilijampoliečiai.

Vilijampoliečiams sveikinimus ir Seimo medalį perdavė LVŽS partijos atstovai ir Seimo nario Aurelijau Verygos padėjėjai ir Seimo nario, Aleksoto - Vilijampolės rinkiminėje apygardoje išrinkto Vytauto Juozapaičio sveikinimus bei Lietuvos valstybinę vėliavą - KBCA tarybos pirmininkas Ramūnas Navickas, Vilijampolės seniūnijos seniūnas A. Stundžia, Vilijampolės parapijos klebonas kunig E. Vasiliauskas, Kauno m. sav. Senjorų tarybos pirmininkė A. Krinickienė, Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnai Asta Melajevienė ir Evaldas Plikšrys. 

Vilijampolės bendruomenę pasveikino Aleksoto, Kauno Šilainių ir Romainių bendruomenių centrų pirmininkės, Kauno bendruomenių centrų asociacijos tarybos pirmininkas prof. Ramūnas Navickas ir administratorė Marija Bindokaitė.

Jubiliejiniame renginyje apie bendruomenės centro istoriją papasakojo renginio vedantieji valdybos narys  Algimantas Astrauskas ir pirmininkė Jolanta Gulbinienė, antrasis centro pirmininkas Aleksas Karalavičius, įvairių centro klubų: amatų, sveikatos, senjorų, Dainos ir kitų - vadovai. Iš tiesų vilijampoliečiai, subūrę daugiau kaip 300 narių, savo veikloje subūrė net 7 įvarių interesų gryoių klubus, iš kurių gausiausias yra Sveikatos klubas, vadovaujama s Angelinos Laucienės ir vienijantis 120 narių.

Šventinį renginyje savo dainomis dal;yvius pasveikino ir linksmino Vilijampolės BC "Veršva" vokalinis ansamblis "Santaka" (vadovė J. Šimaitienė), Sargėnų ir Vytėnų BC kapela "Šilas" (vadovas A. Murauskas) ir Kauno moterų ansamblis "Guboja" (vadovė A. Žiedelienė).

Renginio dalyviai vakaro metu linksminosi šokdami, vaišnosi centro moterų sumuštinukais ir skaniausiu jubiliejiniu tortu, kava, arbata.

2023-11-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple