Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto BC „Bendruomenė – švyturys 2023 – kelias į sėkmę" nominantas

Sveikiname Aleksoto bendruomenės centrą Mykolo Romerio universiteto (MRU), Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM), Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos (ŠMSM), Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos (VRM) ir informacinis partnerio „Savivaldybių žinios“ respublikinio konkurso vietos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2023 – KELIAS Į SĖKMĘ“ nominantą.

Kaip paskelbė konkurso Lietuvos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2023 – KELIAS Į SĖKMĘ sumanytojai ir pagrindiniai iniciatoriai - Mykolo Romerio universitetas, jau paskelbti konkurso 8 nominacijų, kurioms paraiškas pateikė Lietuvos vietos bendruomenių organizacijos (bendruomenės), - nominantai.

Labai džiugu pranešti, kad Penktoji nominacija – „Sveiką gyvenseną propaguojanti vietos bendruomenė“ konkurso komisijos sprendimu paskirta Kauno m. Aleksoto bendruomenės centrui.

Iš tiesų ši bendruomeninė organziacija jau nuo pat įsikūrimo pasižymėjo sportine ir sveikatinimo veikla. Garsiausias ir masiškiausias renginys - Aleksoto dviračių žygis, į kurį suvažiuoja ne tik aleksotiškiai, bet ir kauniečiai bei Kauno rajono ir kitų aplinkinių rajonų dviračių sporto mėgėjai. Be dviračių, Aleksote vyksta sveikatinamoji mankštą, senjorams siūlomi užsiėmimai baseine, 2023 m. įvyko Aleksoto jaunimo paplūdimio tinklinio turnyras, žadantis tapti tradiciniu.

Sveikiname mūsų bendruomeniečius ir linkime sėkmės savo veiklose.



2024-04-21

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple