Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame registruotis į Tarptautinę antikorupcijos konferenciją Vilniuje

Transparency International“ Lietuvos skyrius bendruomenių ir nevyriausybines organizacijas dalyvauti Tarptautinėje antikorupcijos konferencijoje (International Anti-Corruption Conference, IACC), kuri vyks birželio 18–21 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO.

Tai yra didžiausias ir svarbiausias skaidrumo forumas pasaulyje, kurio metu valstybių lyderiai, pilietinės visuomenės ir privataus sektoriaus vadovai iš daugiau nei 140 pasaulio valstybių sprendžia korupcijos keliamus iššūkius ir aptaria ateities perspektyvas.

 Šių metų konferencijos tema „Akistata su globaliomis grėsmėmis išsaugant skaidrumą”. Jos metu bus diskutuojama tokiomis temomis, kaip „Technologinė revoliucija: kaip geriausiai pasitelkti technologijas ir užkirsti kelią netinkamam jų panaudojimui”, „Iššūkiai demokratijai ir žmogaus teisėms: kova su korupcijos tamsiausia puse”, „Pasaulinės etiškos ekonomikos kūrimas: sąžiningo verslo ir lyderių rėmimas” ir kt. 

 Registracija į Tarptautinę antikorupcijos konferenciją 2024 m. jau pradėta. Atkreipiame dėmesį, kad renginys yra mokamas, todėl kviečiame pasinaudoti ankstyvosios registracijos nuolaida (iki gegužės 1 d.). Daugiau informacijos ir registracija čia

Registracijos anketa: https://iacc2024.eventreference.com/

 Kas dvejus metus IACC organizuojama vis kitoje pasaulio šalyje: 2022 metais IACC vyko JAV, 2020 m. – Pietų Korėjoje, 2018 m. – Danijoje, 2016 m. – Panamoje, 2015 m. – Malaizijoje, 2012 m. – Brazilijoje. Konferencijose yra dalyvavę tokie lyderiai, kaip JAV valstybės sekretorius Anthony Blinken, Nelson Mandela, Hillary Clinton, Kofi Annan, Al Gore, Angel Gurria ir kiti.

Jeigu kiltų klausimų dėl registracijos, kviečiame susisiekti su kolegomis el. paštu: iaccregistration@transparency.org.

 

2024-04-30

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple