Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kauno bendruomenių centrų asociacijai - jau 20!

Gegužės 8 dieną Kauno bendruomenių centrų asociacija smagiai pažymėjo savo veiklos dvidešimtmetį. Renginio metu, kaip įprasta, buvo pagerbtos šalies ir asociacijos vėliavos, išklausyta daug sveikinimų, sulaukta garbingų svečių: Seimo nario Vytauto Juozapaičio, SAD ministerijos ministrės Monikos Navickienės, Kauno m. savivaldybės tarybos narės Vaidos Pranarauskaitės, pakviesti buvę aktyvūs bendruomeninio judėjimo dalyviai: buvęs SADM ministras Donatas Jankauskas, SADMBendruomenių reikalų sk. vedėjas, dabar Kauno Caritas vadovas Arūnas Kučikas, prof. Irena Leliūgienė ir Saulius Nefas, LVBOS pirmininkė Eglė Juozapavičienė, buvęs Kauno meras ir pirmasis LVBOS pirmininkas Arimantas Račkauskas, VDU Muzikos akademijos prof. Sabina Martinaitytė ir Audronė Eitmanavičiūtė, Kauno kunigų seminarijos rektorius Liutauras Vilėniškis ir Aleksoto parapijos kunigas Valius Zubavičius,pirmieji bendruomenių centrų pirmininkai ir asociacijos steigėjai ir kiti. Išklausyta daug sveikinimų ir šiltų žodžių, padėkos ir apdovanojimai įteikti BC pirmininkams ir mūsų aktyviausiems savanoriams, akompanuojant romainiškei Ilonai Galvydytei, sudainuota pirmininkui jau sava tapusi daina apie Obuolius, susikabinta į bendrą ratą. Suvalgytas skanus jubiliejinis tortas.
Ši KBCA sukakties diena sutapo su KBCA pirmininko Ramūno Navicko gimtadieniu 70 mečio jubiliejumi. Tad sveikinimus jam skyrė ir asociacijos nariai, ir jo darbo kolegos kardiologai prof. Gediminas Jaruševičius ir Arimantas Dumčius, šeimos nariai, giminės. Visus džiugino Aleksoto polonezas, aleksotiškių ansamblio pasirodymas, S. Martinaitytės ir A, Eitmanavičiūtės arijų iš operečių atlikimas, daininkės Rūtos Morozovaitės dainos.
Dėkojame visiems asociacijos nariams, atvykusiems į vakarą, svečiams ir atlikėjams, dėkojame Lampėdžių Danutei už puikius sumuštinius, kavą ir arbatą, aptarnavimą,
dėkojame Jūratės Gulbinienės įmonei už šventinį tortą.
Ypač dėkojame Kauno arkivyskupijos Caritas vadovui Arūnui Kučikui ir arkivyskupijai, kad maloniai sutiko įsileisti į savo gražiąją salę, atidėdami remonto darbus.
Tokie susibūrimai suteikia jėgų pakilti vėl, burtis draugėn, telktis naujiems darbams ir planuoti ateitį.

2024-05-10

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple