Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame dalyvauti apklausoje „Europos miestų rajonų socialinis atsparumas”

Kviečiame dalyvauti KTU internetinėje apklausoje „Europos miestų rajonų socialinis atsparumas”. Ši apklausa vykdoma pagal tarptautinį projektą Erasmus+Urbanistinis planavimas socialiniam atsparumui pasiekti miestų rajonuose (Erasmus+ Urban Planning for Social Resilience in Urban Neighbourhoods. Transformative Change through Civic Engagement project (UPRUN).

Šio projekto tikslas – suteikti būsimiems planuotojams ir kitiems šios srities specialistams supratimą apie rajonų atsparumą (gebėjimą susidoroti su bet kokio pobūdžio sunkumais). Jūsų atsakymai bus vertinami kaip labai vertingas įnašas, siekiant apibrėžti pagrindinius poreikius bei perspektyvas, susijusius su rajonų atsparumo erdviniu komponentu. O Jūsų patirtis ir nuomonė taip pat padės mums sėkmingiau nagrinėti šią svarbią temą ir suformuluoti sprendimus urbanizuotai aplinkai, kurie yra realistiški, aktualūs ir pritaikomi. Tad labai dėkojame už nuoširdžius ir apgalvotus atsakymus. Šios apklausos trukmė yra 15 – 20 min.

Apklausa yra anoniminė, t.y. visais atvejais Jūsų atsakymai bus analizuojami tik apibendrinant. Iš jų, kaip ir iš duomenų analizės rezultatų, nebus įmanoma identifikuoti jūsų tapatybės. Tačiau nusprendę, kad tyrime dalyvauti nenorite, anketą galite bet kada sustabdyti; tuomet jūsų atsakymai tyrime naudojami nebus.

Bet koks duomenų apdorojimas „Google“ formose apima duomenų perdavimą trečiajai šaliai („Google LLC“) už ES teritorinių ribų, o „Google“ tvarkys šiuos duomenis pagal savo privatumo politiką: https://policies.google.com /privatumas.

Jei sutinkate dalyvauti tyrime, prašome pradėti atsakinėti į klausimus.

Apklausą galite pildyti tiek lietuvių, tiek ir anglų kalbomis.
LT: https://forms.gle/SB9hTtsZ8jpJA8xP8
EN: https://forms.gle/UaFVBqghnLrYVoyq9
Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę ir skirtą laiką, dalyvaujant šioje apklausoje!

 

2024-07-02

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple