Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kaunėnų bendruomenei jau 20!

Sveikiname šauniąją Kaunėnų bendruomenę, kuriai šiandien sukako 20 veiklos metų metų. Kaip rašo Kaunėnų bendruomenės aktyvo narė Genutė Vaškevičienė, "Asociacija,,Kaunėnų bendruomenė ", vadovaujama vadovo Antano Visockio, įsikūrė 2004 m. liepos 7 d. Bendruomenės tikslas - vystyti šviečiamąją, kultūrinę, sportinę, socialinę ir kt. bendruomeninę veiklą. Bendruomenė turi savo dainų ansamblį ,,Kaunėnai ", kuris aktyviai dalyvauja projektuose, miesto, Eigulių seniūnijos, Parko bibliotekos ir parapijos renginiuose, koncertuose ir konkursuose, susitinka su kitomis bendruomenėmis".
Kaunėnų bendruomenė veikia Eigulių seniūnijoje, aktyviai bendradarbiauja su Kauno apskrities viešosios V.Kudirkos bibliotekos ,,Parko" padaliniu, VDU Rasos gimnazija, Palaim. Jurgio Matulaičio parapijos bažnyčia, senelių namais,,Kartų namai ", P. Plechavičiaus kadetų licėjumi ir kt. Kasmet vykdo bent vieną finansuojamą programos projektą. Bendruomenės vadovas Antanas Visockas už aktyvią bendruomenės veiklą ne kartą yra apdovanotas Padėkos ir Garbės raštais
Labai džiaugiamės, Kauno bendruomenių centrų asociacijojė nare yra tokia daininga ir šviesi bendruomenė. Sveikiname bendruomeniečius ir jo vadovą Antaną Visocką, linkime, kad jubiliejiniai metai būtų kupini ne tik prasmingų veiklų, bet ir santarvės, įsiklausymo ir bendruomeniškumo kūrimo.

2024-07-05

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple