Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2022-12-02
Maloniai kviečiame į Panemuniškių prieššventinį renginį. 
Maloniai kviečiame į Panemuniškių prieššventinį renginį.
2022-11-30
Kviečiame į Kalėdinių eglučių įžiebimo šventes! 
Kviečiame į bendruomenių centrų organiuojamas Kalėdinių eglučių įžebimo šventes, kurios prasidės jau rytoj.
Taip gruodžio 1 d. Romainių bendruomenės centras uždegs pirmieji įžiebs šventinės eglutės šviesas;
Gruodžio 3 d., 18 val. - Lampėdžių bendruonė kviečia į savo šventę.
Gruodžio 8 d., 17 val. Vilijampolės BC "Veršva" kviečia į eglutės įžiebimą prie "Šaltinio" bibliotekos.
2022-11-28
Kviečiame į Nacionalinį NVO forumą 2022. Skaidrumas. Atsparumas. Atskaitomybė. Saugumas 
Nacionalinis NVO forumas skirtas aptarti NVO ir pilietinės visuomenės aktyvistų atsparumą dezinformacijai, priešiškų jėgų provokacijoms, pačių NVO atskaitomybei bei jų veiklos stiprinimui. Forume bus pristatyti nauji ir esami NVO finansavimo šaltiniai bei sąlygos, kurias privalo atitikti visos NVO, siekdamos gauti Europos, Lietuvos ar užsienio valstybių finansavimą, verslo įmonių ar gyventojų paramą savo veiklos vykdymui.
2022-11-25
Paremkime ykrainiečių karių reabilitaciją Lietuvoje 
Lapkričio 21 d. Eigulių BC organizuotame susitikime su prof. Valdu Rakučiu dalyvavo ir į Lietuvą evakuavusi Ukrainos karo kapelionė Lana Vološina, kuri užsiima paramos frontui ir kariams rinkimu ir amunicijos, aprangos ir pan. išsiuntimu. Ji kartu su Lietuvos kariuomenės atstovais, verslininkais ir remiančiais piliečiais įsteigusi paramos fondą, kurio lėšos bus panaudotos ukrainiečių karių reabilitacijos namams įstegti.
2022-11-25
Sveikiname Šilainių bendruomenės centrą tapus Nacionalinio judumo iššūkio nugalėtojus! 
Kauno Šilainių bendruomenės centras Nacionalinio judumo iššūkio nugalėtojas! Nuoširdžiai sveikiname šialiniškius ir centro direktorę Rimą Andriulionienę su gražiu apdovanojimu.
Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį apdovanojo Nacionalinio judumo iššūkio nugalėtojus.

2022-11-25
XIII Romantinės dainos festivalis 
2022 m. lapkričio mėn. 19 dieną į Rokų laisvalaikio salę Kauno bendruomenių centrų asociacija (KBCA), vienijanti 25 Kauno bendruomenes, pakvietė kauniečius ir miesto svečius į tradicinį 13-ąjį muzikinių kolektyvų romantinės dainos festivalį „Aš ilgiuosi...“
Festivalio organizatoriai - Sargėnų - Vytėnų bendruomenės centras (BC), kurio kapela „Šilas“ (vadovas Antanas Murauskas) 2019 m. festivalio nugalėtojai.
2022-11-21
Susitikimas su Valdu Rakučiu Eiguliuose 
Eigulių bendruomenės centras Parko bibliotekoje organizavo susitikimą su Seimo nariu prof. Valdu Rakučiu "Savanorių žygio esmė". Ką tik grįžęs iš kasmet organizuojamo savanorystės žygio su moksleiviais, profesorius įdomiai, su jumoru papasakojo apie pirmuosius jaunos Lietuvos valstybės karius savanorius, savanorių būrių formavimą, jų vadus 1918-1919 metais.
2022-11-21
"Girstupio slėnio" forumas-diskusija apie bendruomeninę veiklą  
Lapkričio 21 d. Kauno m. sav. V. Kudirkos bibliotekos Girstupio skyriuje įvyko bendruomenės centro "Gristupio slėnis" bendruomenės forumas-diskusija "Bendruomenių organizacijų vaidmuo švietėjiškoje veikloje ir atstovaujant bendruomenės interesus vietos valdžios institucijose".
2022-11-21
Edukacijos Kauno Šilainių bendruomenės centre 
Kauno Šilainių bendruomenės centras, vykdydamas projektą "Bendrystės galia", finansuojamą LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis, organizavo 3 edukacinius užsiėmimus iš ciklo "Pasigamink sau dovaną". Įdomiai ir naudingai praleistas laikas puikioje draugijoje.
2022-11-21
Edukacija Aukštųjų Šančių bendruomenės centre 
2022 metų lapkričio mėn. 17 d. Kauno m. Gėlių klubo „Žydi gėlės“ salėje vyko mokomoji edukacija „Kalėdinės dekoracijos“. Tai Kauno Aukštųjų Šančių bendruomenės centro (BC) laimėto projekto „Miestas gydantis vienatvę“, kurį finansuoja LR socialinių paslaugų ir darbo ministerija pagal priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“, veiklų plano renginių ciklo tęsinys.

15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple