Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2022-11-17
Lampėdžių bendruomenės centras kviečia į mediacijos mokymus 
2022 m. lapkričio 21 d. 18.30 val. kviečiame dalyvauti Lampėdžių bendruomenės centro organiuojamoje paskaitoje “Mediacijos metodo taikymo galimybės”. Paskaitoje bus pristatomas mediacijos metodas ir diskutuojama apie galimybes taikyti jo principus bendruomenėje. Lauksime visų, norinčių sužinoti apie šį alternatyvų teismui konfliktų sprendimo metodą ir galimybes jį taikyti įvairiose gyvenimo situacijose siekiant taikiai ir efektyviai išspręsti įvairaus pobūdžio konfliktus.
2022-11-17
"Girstupio slėnio" bendruomenė kviečia į forumą 
Lapkričio 21 d. 15 val. kviečiame į bendruomenės centro “Girstupio slėnis” organizuojamą Forumą – diskusiją "Bendruomeninių organizacijų vaidmuo švietėjiškoje veikloje ir atstovaujant bendruomenės interesus vietos valdžios institucijose".
Bus aptariami vietos gyventojams rūpimi klausimai, jų pageidaujamas bendruomeninių organizacijų veiklos kryptys, rūpimi klausimai.
2022-11-14
Romainių seminare" Savanorystė: iššūkiai ir patirtys" 
Šeštadienį, lapkričio 12 d., Romainių urėdijos salėje įvyko Romainių bendruomenės centro seminaras
,, Savanorystė: iššūkiai ir patirtys". Seminare romainių bendruomenės aktyvas ir nariai gilinosi į savanorystės kasdienybę, patirtis ir teisinius klausimus, pagerbė savo savanorius.
2022-11-14
LSU kviečia į tarptautinį sporto forumą 
Gruodžio pradžioje Lietuvos sporto universitetas (LSU) vėl kviečia šalies ir pasaulio sporto srities akademikus, mokslininkus, ekspertus ir praktikus savo žiniomis bei patirtimi pasidalyti dviejuose svarbiuose renginiuose: gruodžio 1 d. vyksiančiame ketvirtajame Sporto forume, o gruodžio 2 d. – tarptautinėje mokslinėje konferencijoje „Sportininkų rengimo valdymas“.
2022-11-04
Kviečiame į XIII-ą Romantinės dainos festivalį! 
Po ilgos pertraukos Kauno bendruomenių centrai atnaujina Romantinės dainos festivalį. Šis - jau tryliktas ir jį organizuoja Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centras akrtu su kitais Kauno bendruomenių centrais. Kauno bendruomenių centrų Romantinės dainos festivalis "Aš ilgiuosi..." vyks lapkričio 19 dieną, 14 val. Rokų laisvalaikio centre, Nemuno g. 14, Rokai.
2022-10-28
Vakaras su ukrainiečiais 
2022 10 27 dienos pavakarę Eigulių bendruomenės centro aktyvas susirinko Parko bibliotekoje pabendrauti su ukrainiečiais, karo negandų išvytais iš savo tėvynės. Ukrainos kariuomenės kapelionė Svetlana Vološina papasakojo apie karą, vykstantį nuo 2014 metų, šio vasario baisumus, kai visi suprato, kad tiesioginė grėsmė iškilo visai šaliai.
2022-10-27
Pagalba Ukrainos kariams 
Aleksoto bendruomenės centras kviečia prisijungti aleksotiškius, pinant maskuojamąjį tinklą Ukrainos kariuomenės reikmėms. Pynimas organizuojamas kiekvieną trečiadienį nuo 12 val. Aleksoto seniūnijos salėje (Veiverių 132). Spalio 17 d. buvo pirmasis pynimo bandymas, kuriam profesionaliai vadovavo ukrainietė Lilija, dalyvaujanti tinklų pynime KTU.
2022-10-27
"Girstupio slėnio" išvyka į Rusnę  
Spalio 23 d. bendruomenės centras "Girstupio slėnis", vykdydamas SADM programos "Stipriniti bendruomeninę veiklą savivaldybėse" finansuojamą projektą lankėse Smalininkuose (Jurbarko r.), Mingės kaime ir laivu plaukė į Rusnę, kur susipažino su turtinga Mažosios Lietuvos ir Panemunės praeitiimi, kultūra ir tradicijomis, apsilankė Ventės rago Ornitologijos stotyje.
2022-10-27
Kelionė į Mažąją Lietuvą 
Aleksoto bendruomenės centro aktyvas, vykdydamas LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą “Iš praeities į ateitį su Aleksoto bendruomene”, šį savaitgalį išsiruošė į kelionę po Mažąją Lietuvą, norėdamas artimiau susipažinti su Mažosios Lietuvos istorija, kraštovaizdžiu, įdomiais žmonėmis bei aktyviomis bendruomenėmis.
2022-10-27
Susitikimas paminėjimas Panemunėje 
Kauno Panemunės bendruomenė kviečia prisiminti vieną iš Lietuvos stebuklų, padėjusių pamatą kitam, atgimimo stebuklui. Trumpai, tiesiai, įdomiai apie Lietuvos katalikų bažnyčios kroniką ir jos vaidmenį. Savo atsiminimais pasidalins buvęs politinis kalinys, ats. vrš. Romas Žemaitis neeilinė asmenybė. Spalio 30 d. 11 val., Panemunės bažnyčioje, kviečiame ateiti.

17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple