Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2023-09-07
Kviečiame bendruomenes į Civilinės saugos mokymus 
Kaune bendruomeninių organizacijų ir NVO lyderiams, seniūnaičiams yra organizuojami Civilinės saugos mokymai. Mokymai vyks rugsėjo 20 d. 13 val. Kauno technikos kolegijoje, Tvirtovės al. 35, 50155 Kaunas, 217 auditorijoje.
2023-09-07
Kviečiame į "Atminties" ėjimą Ąžuolyne 
Lietuvos sporto universitetas ir socialinis partneris asociacija “Demencija Lietuvoje” š.m. rugsėjo 16 d. organizuoja renginį, į kurį kviečiame visus, kurie nori pasivaikščioti Ąžuolyne, pabendrauti su specialistais ir sužinoti informacijos demencijos tema. Kviečiame dalyvauti ir maloniai prašome pasidalinti informacija apie renginį kuo plačiau.
2023-09-05
Kauno bendruomeninių organizcijų piketas 
Rugsėjo 4 d. prie Kauno Architektų namų Kauno senamiestyje įvyko bendruomeninių organizacijų piketas dėl pakrančių vizijos, piketuotojai akmens grindiniu atplaukė valtimis - surengta protesto akcija „Kauno upių pakrančių vizijos: bendruomenės liko už borto“.
2023-09-05
Aukštųjų Šančių bendruomenės centro kvietimas 
Šiemet Aukštųjų Šančių bendruomenės centras vykdo LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą ,,Miestas gydantis vienatvę" ir imasi iniciatyvos Aukštųjų Šančių ąžuolyno parke įkurdinti lauko bibliotekėlę!
2023-09-05
Laimėtas Didysis Prizas Tarptautiniame festivalyje Kijeve 
2023m. rugpjūčio mėn. 29-31 d. Kijeve (Ukraina) vyko Tarptautinis virtualus konkursas, kuriame virtualiai dalyvauja įvairių šalių vaikų ir suaugusiųjų ansambliai, pavieniai atlikėjai - mėgėjai - "Джерело Надій" ("Vilties Šaltinis"). Šiame konkurse dalyvavo ir Kauno Šilainių bendruomenės centro Folkloro ansamblis "Slaunos su škarpetkutėm" su daina "Tyliai plaukia mėnulis virš upės".
2023-09-01
Pranešimas spaudai dėl akcijos „Kauno upių pakrančių vizijos: bendruomenės liko už borto“. 
2023 rugsėjo 4 d. 10 val., prie Kauno architektų namų, Vilniaus g. 22, Kauno bendruomenės surengs protesto akciją „Kauno upių pakrančių vizijos: bendruomenės liko už borto“. Kauno miesto savivaldybė bei Kauno architektūros ir urbanistikos ekspertų taryba 2023 gegužės 5 d. paskelbė inicijuojančios vizijų projektą „Kauno krantinių atgimimas”. Apie projektą neinformuotos ir į procesą nepakviestos Kauno bendruomenės reiškia susirūpinimą, kad miestui svarbus pakrančių vizijų projektas vyksta neatsižvelgiant į miestiečių valią ir neįtraukiant miestiečių į sprendimus, susijusius su aplinkos klausimais.
2023-09-01
Kauno bendruomenių organizacijų kreipimasis dėl "Kauno krantinių atgimimo" projekto 
28 Kauno bendruomenės liepos 31 d. kreipėsi į savivaldybės administratoriaus direktorių Tadą Metelionį, Kauno architektūros ir urbanistikos ekspertų tarybos vadovę Jūratę Merkevičienę ir Vilnius Tech Urbanistinės analizės laboratorijos vadovę Inesą A. Kurtinaitieę dėl bendruomenių įtraukties į Kauno upių pakrančių vizijų projektą "Kauno krantinių atgimimas".
2023-09-01
Kviečiame į nemokamą VIG fondo webinarą 
Viešojo intereso gynimo fondas ir jos vadovas advokatas Saulius Dambrauskas KVIEČIA kauniečius į nuotolinį NEMOKAMĄ VIG Fondo VEBINARĄ: RUGSĖJO 20-tą dieną 19:00 val.

2023-09-01
Sveikiname su Rugsėjo 1-ąja! 
Sveikiname visus kauniečius, bendruomeniečius, moksleivius ir studentus, senjorus su Rugsėjo 1-ąja! Kiekviena rugsėjo 1-oji – tai atverčiama nauja knyga, kurią rašome visi kartu. Tad pripildykite šių metų knygą gyvybe, džiaugsmu ir kūrybingomis mintimis!
2023-08-22
Kaunėnų bendruomenės Žolinės šventė 
2023 metų rugpjūčio mėn. 15 dieną su šventine nuotaika, nešini lauko žolynų puokštėmis, vaisiais parapijiečiai ir svečiai rinkosi į Kauno Palaimintojo JurgioMatulaičio bažnyčią, kurioje vyko Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Žolinės) atlaidai su iškilmingomis šv. Mišiomis. Mišias aukojo kunigas Marius Boreiša, giedojo bažnyčios choras. Pasibaigus mišioms, bažnyčios klebonas Dainius Lukonaitis padėkojo Žolinės šventės dalyviams ir maloniai pakvietė dar pabūti drauge bažnyčios šventoriuje, pasiklausyti Kaunėnų bendruomenės vokalinio ansamblio ,,Kaunėnai“ ir vokalinio instrumentinio ansamblio „Šlamutis“ koncerto.

8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple