Kauno bendruomenių centrų asociacija

Naujienos

2024-04-21
Panemunės bendruomenė kviečia į Sveikatos mokyklą  
Panemunėje tęsia darbą Sveikatos mokyklą. Kviečiame į įdomią, reikalingą ir naudingą paskaitą. Profesorius ne tik paskaito įdomias, paskutinio meto naujienas apžvelgiančias paskaitas, bet ir atsako į sveikuoliams ir ligoniukams iškylančius klausimus. Kvečia Panemunės bendruomenė ir draugija ,,Sveika širdis"
2024-04-21
Aleksoto BC „Bendruomenė – švyturys 2023 – kelias į sėkmę" nominantas 
Sveikiname Aleksoto bendruomenės centrą Mykolo Romerio universiteto (MRU), Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM), Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos (ŠMSM), Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos (VRM) ir informacinis partnerio „Savivaldybių žinios“ respublikinio konkurso vietos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2023 – KELIAS Į SĖKMĘ“ nominantą.
2024-04-16
Dėl metinių finnasinių ir veiklos ataskaitų teikimo 
Pagal Lietuvos Respublikos nevyriausybinių organizacijų plėtros ĮSTATYMO 10 straipsnio 1 dalies 6 punkto reikalavimus valstybės ir savivaldybių biudžetų lėšos NVO negali būti skiriamos, jeigu juridinis asmuo teisės aktų nustatyta tvarka VĮ Registrų centrui nėra pateikęs finansinių ataskaitų rinkinio, veiklos ataskaitos ir savo interneto svetainėje (jeigu ją turi) viešai neskelbia informacijos apie įgyvendinamus ar įgyvendintus projektus.
2024-04-09
Žemųjų Šančių bendruomenė Aplinkos ministerijoje 
Balandžio 8 d. Žemųjų Šančių bendruomenės nariai kartu su kolegomis iš KTU Kestučiu Zaleckiu ir Jurga Vitkuviene Aplinkos ministerijoje susitiko su ministru Simonu Gentvilu. Šio vizito tikslas buvo pristatyti ministrui ir AM darbuotojams projekto "Genius loci: urbanizacija ir pilietinė bendruomenė" rezultatus bei pasiūlyti įstatymų pataisas, susijusias su visuomenės dalyvavimu teritorijų planavime ir pastatų projektavime.
2024-04-08
Kaunėnų Atvelykio renginys Parko bibliotekoje 
Šį šeštadienį, balandžio 6 d., Kaunėnų bendruomenės ansamblis, susirinkusiuosius apdovanojo Atvelykio koncertu.
Džiaugsmingai nusiteikęs ansamblis stebino gražiausiomis dainomis, kurias pritariančiai dainavo ir lingavo visi susirinkusieji.
Kazimieras Černiauskas, bendruomenei padovanojo emocingas eiles ir sodrų dainavimą.

2024-04-08
Petrašiūnuose klegėjo Jumoro diena 
Airių patarlė ragina: juokis ir miegok. O mes su Seimo nariu Aurelijus Veryga linkime ankstyvo ryto su puoduku kavos ar arbatos rankoje, kelionių, juoko, apkabinimų, bučinių ir ramaus miego. Ir būtinai kartą metuose apsilankyti "Humoro šou", kuris tradiciškai vyksta Petrašiūnuose. Apsilankę šiame renginyje pajusite, kaip Jūsų veidus papuošia plačios šypsenos.
2024-04-08
Kvietimai į renginius kartu su LUMA 
Lietuvos universitetų moterų asociacija (LUMA) kviečia į renginius. Balandžio 10 d. 18 val. Ąžuolyno bibliotekos Žvaigždžių salėje I a., vyks knygos „Kazimieras Pyplys-Mažytis. Lietuvos partizanų pasiuntinys į Vakarus“ pristatymas. Dalyvaus Punsko “Aušros” leidyklos vadovas Sigitas Birgelis, knygos sudarytoja Rita Pauliukaitienė, istorikas dr. Simonas Jazavita. (daugiau informacijos – priede)
2024-04-08
Kviečiamas metinis ataskaitinis KBCA narių susirinkimas 
KBCA tarybos pirmininko Ramūno Navicko kvietimu balandžio 23 d. 17.30 val. kviečiamas ataskaitinis Kauno bendruomenių centrų asociacijos susirinkimas.
Kadangi atskitų patalpų neturime, susirinkimas vyks Kiečių g.112, Aleksote.
2024-04-05
Romainių BC ataskaitinis susirinkimas balandžio 24 d. 
Romainių bendruomenės centras šiais metais švenčia savo veiklos dvidešimtmetį ir kviečia bendruomenių centrų atstovus į ataskaitinį rinkiminį susirinkimą, kuris vyks balandžio 24 d., 18 val. Romainiuose, Miškų urėdijos salėje, Romainių g. 2. Po susirinkimo vyks koncertas. Kviečiame.
2024-03-27
ATVIRAS KVIETIMAS KŪRĖJAMS IR KŪRĖJOMS  
Iniciatyva "Švęskime upę" kviečia iki balandžio 8 d. registruotis galutiniame renginyje. Kviečiame visų sričių kūrėjus/as, atlikėjus/as, edukatorius/es (dailės, muzikos, literatūros, teatro, kt.) siūlyti įtraukius meno kūrinius bei kūrybines kultūrines veiklas miesto upių krantuose ir upėse.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple